Hvad er Yoga for Runners?

Yoga for Runners er en tilgang til yoga, hvor yoga fungerer som supplement til løbetræning og hvor der er fokus på mobilitet, styrke og ro, som fundamentet for en aktiv skadesforebyggelse. Herunder kan du læse nærmere om hvad jeg tilbyder af hold og workshops. Priser finder du her. For booking og hvis du har spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Yoga for Runners

Yoga for Runners, er 30 minutters yoga skåret ind til benet, målrettet den optimerings-orienterede løber, der aktivt søger at forebygge skader. Som supplement til løbetræningen, er den mobilitet, styrke og ro, yoga kan give, essentiel. Det er ikke et short-cut til mirakuløse løbepræstationer, men et effektivt supplement, der, hvis man tilgår det med vedholdenhed, kan vise sig at være afgørende. En halv time på måtten, lige der hvor du er!

Jeg tilbyder Yoga for Runners som eneundervisning, privattimer med par eller mindre grupper op til fem personer, eller for firmaer eller grupper på 5-15 personer. Se priser her.

Yoga for Runners workshop

Yoga for Runners workshop, er den mere grundige indførsel i, hvad yoga kan være for dig som løber. Jeg starter med at fortælle om hvorfor? og efterfølgende, i to omgange af 30 minutters yoga, guider jeg dig igennem hvordan yoga kan fungere som et supplement til din løbetræning. Vi starter med, i de første 30 minutters yoga, at fokusere på opvarmning og styrke, hvorefter vi sammen løber en lille tur i lokalområdet på 30 minutter. Efter løbeturen, har vi, i de sidste 30 minutters yoga, fokus på mobilitet, udspænding og afspænding.

Jeg tilbyder Yoga for Runners workshop som eneundervisning, privattimer med par eller mindre grupper op til fem personer, eller for firmaer eller grupper på 5-15 personer. Se priser her.

Traditionel Hatha yoga

Jeg er uddannet yoga instruktør på et meget traditionelt og ærefuldt forløb, hvor yogaens rødder respekteres og hvor en hollistisk tilgang til krop og indre er i centrum. Med denne uddannelse er jeg klædt på til at tage dig med ind i den mere traditionelle del af yogaens univers og guide dig igennem 90 minutters traditionel Hatha yoga, hvor fokus er på sjælens velvære gennem kroppens og omvendt. Selvom denne yogatime ikke er tilpasset løbere, med et hardcore fokus på at fungere som supplement til løb, er det en time alle løbere vil have godt af, og den vil give deltagerne et større indblik i hvad yoga oprindeligt er.

Jeg tilbyder Traditionel Hatha yoga som eneundervisning, privattimer med par eller mindre grupper op til fem personer, eller for firmaer eller grupper på 5-15 personer. Se priser her.

Yoga for Runners 8 ugers forløb

Jeg er vild med yoga, men jeg er først og fremmest løber. Jeg træner næsten hver dag, og konkurrerer på nationalt niveau. Jeg bruger rigtig meget af min tid på løb, og tilbyder selvfølgelig også løbetræning med Yoga for Runners. Jeg tilbyder et 8 ugers forløb, hvor jeg laver en mere eller mindre individuel og personligt tilpasset træningsplan, frem mod det mål du, som enkeltperson, eller som en gruppe, har sat sig for. Forløbet indebærer én ugentlig træning, hvor vi løber og laver yoga sammen. Der vil være en indledende personlig vejledning, en midtvejsevaluering og en afsluttende personlig vejledning mod videre træning.

Jeg tilbyder Yoga for Runners 8 ugers forløb som eneundervisning, privattimer med par eller mindre grupper op til fem personer, eller for firmaer eller grupper på 5-15 personer. Se priser her.

Privattimer

Mange kender yoga som en aktivitet der foregår på store hold i sale, i det lokale fitness center. Det kan være skræmmende at skulle stifte bekendtskab med en ny form for bevægelse i så stort et fora, men for mig, en garvet yogi, er yoga også mere end det at komme ned i fitness og blive instrueret. Yoga handler om den personlige praksis og individuelle behov og jeg tilbyder derfor, at komme til dig og tage dig med ind i yogaens verden, på dine præmisser. Privattimer er et tilbud for dig som gerne vil have eneundervisning, for par eller mindre grupper. På privattimerne er der tid til at jeg justerer og tager hensyn og til, at jeg tilpasser yogaen til dit tempo og dine behov. Det samme gælder løbetræningen, hvor det også er vigtigt at tage højde for, ikke kun hvor du er nu, men hvor du gerne vil hen med løb.

Firma- og gruppetilbud

Jeg tilbyder også undersvisning, workshops og træningsplanlægning for fimaer eller grupper. Yoga for Runners fungerer godt som firmaarrangement eller som et medlemsevent i din lokale løbeklub. Har du en idé til et event eller spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.