Hvem er jeg?

Yoga

Jeg startede med at dyrke yoga da jeg var kun 13 år gammel, på den lokale ungdomsskole i Ribe, hvor jeg er vokset op. Jeg har siden holdt det mere eller mindre ved lige, igennem min egen praksis og på forskellige hold i fitness og i yogastudier i Aarhus. I oktober 2017, tog jeg en 200 timers yogalærer uddannelse, på et intensivt forløb hos Kula Collective i Troncones, i Mexico.

Uddannelsen var en kæmpe oplevelse, hvor jeg virkelig fik lov at gå i dybden med yoga, og den inspirerede mig til at ville dele mine erfaringer med yoga som supplement til min løbetræning, med andre løbere.

Siden har jeg undervist i bl.a. YO STUDIOS i Aarhus og i Aarhus Studenter Gymnastik og Fitness, og haft flere forskellige forløb med virksomheder og løbehold, der har hyret mig ind i en periode, som god aktivitete for ansatte og medlemmer.

15994789_1244488712284753_7081184198256856548_o

Løb

Jeg startede med at løbetræne, da jeg var omkring 11 år. Det var ikke bare almindeligt løb, men orienteringsløb, hvor man løber i skoven, med kort og kompas. Da jeg var 15 blev jeg udtaget til U16 landsholdet og løb i 2010 mit første internationale mesterskab til Ungdoms-EM. Da jeg året efter blev junior, blev jeg udtaget til Juniorlandsholdet og løb fire EM’er og to VM’er inden jeg blev senior som 21-årig.

Som senior, har jeg på grund af en knæskade fokuseret mere på at være træner og har været ansat som Cheftræner i det regionale Talentcenter, TC Aarhus og som Juniorlandstræner. Jeg har taget alle Dansk Orienterings-forbunds trænerkurser, samt DIF’s Diplomtræneruddannelse, hvor man bliver eksamineret i sportsspykologi, anatomi, fysiologi, træningsplanlægning, periodisering m.m. Efter en årrække som træner, gav jeg den et skud med min egen karriere igen, inden jeg lagde landsholdstrøjen og ambitionerne på hylden i 2020. Nu løber jeg mest for sjov, og fordi jeg elsker at løbe, og den følelse jeg får i kroppen bagefter.

camilla-bevensee-yoga-alliance-registry-card-billede.png